salon software,kapper software, salon kassa, salon programma, kapperssoftwareSalon software betaal met ideal


  Salon software voor de Schoonheidssalon

  ARJ-Software biedt Schoonheidssalons de mogelijkheid om op een eenvoudige, maar toch uiterst professionele manier, uw salon administratie te voeren.
  Naast het maken van kassa bonnen heeft Essalon een heel scala aan extra mogelijkheden speciaal voor de schoonheidssalon. Voor een klein bedrag per maand kunt u onbeperkt gebruik maken van alle mogelijkheden die Essalon u te bieden heeft.

  Geen levertijd op onze software producten, betaal met ideal en u ontvangt direct de salon software!

    

   schoonheidssalon software, schoonheidssalon programma

    

    

    

    

    

    

    

    

    

    

   salon software gratis demo

    

    

    

    

    

    


    

   

   

   

    

   


  De kassa

  schoonheidssalon software

   

  Afreken met Essalon is eenvoudig en efficiënt, u kunt o.a. aanmaken contant,pin & factuur. Bonnen even tijdelijk in de wacht zetten behoort ook tot de mogelijkheden.
  Het afrekenen kan middels handige sneltoetsen of middels de barcode scanner. Ook kan er via de sneltoetsen gekozen worden voor een korting dit kunnen vaste en/of variabele kortingen zijn. In Espos staan standaard 3 BTW tarieven (21%, 6%, 0%)

   

  Uw klanten beheren

  Klantenbeheer kassa software

   

  Het beheren van klanten is in Essalon gemakkelijk en overzichtelijk.
  Er zijn duidelijke overzichten van openstaande posten, bestedingen facturen bonnen, klantenkaarten. Tevens kunt u gemakkelijk een mailing versturen met eigen opmaak en eventueel bijlage. SMS of email berichten met een herinnering van de geplande afspraak behoort ook tot de mogelijkheden!

   

  Klantenkaart

  Klantenkaart salon software

  In Essalon is standaard een schoonheids behandelkaart aanwezig, deze kaart kan aan de klant gekoppeld worden zodat u naast de bestedingen ook nog extra klant informatie ter beschikking hebt. Graag een andere klantenkaart? dit is ook mogelijk u kunt namelijk ook zelf een klantenkaart aanmaken in Essalon.

   

  Spaarpunten

  Met Essalon kunt u ook werken met spaarpunten, spaarpunten kunnen automatisch worden toegekend per: Bestedingsbedrag, artikel, behandeling. Tevens kunt u bijvoorbeeld eens per kwartaal met één druk op de knop een mail versturen naar al uw klanten met het saldo van de spaarpunten.

   

  Agenda / Afspraken

  kassa agenda, salon agenda, online afspraken, cloud agendaAgenda app

   

  Met de Essalon agenda bent u altijd op de hoogte van al uw afspraken! Ook kunt u middels ‘standaard afspraken’ erg snel en makkelijk een afspraak inplannen. Ook kan de Essalon agenda automatisch een afspraak bevestiging / herinnering sturen naar u klant.

   

  Online afspraken


   

  Wilt u kennismaken met ons online reserveringssysteem, bekijk dan onze demo omgeving. In onze demo omgeving kunt u zelf afspraken maken. (let op, u dient eerst te registreren om een test afspraak te kunnen boeken)

  Online afspraken demo

   

  Wat kunt u met de online afspraken?
  Het is mogelijk voor klanten om via u website of bijvoorbeeld facebook een afspraak te boeken in uw salon, dit kan met elk apparaat die over internet beschikt. Zodra er een afspraak is gemaakt ontvangt de klant een email bevestiging van de gemaakte afspraak. In de agenda van Essalon zal de afspraak direct zichtbaar zijn, tevens ontvangt u ook een email ter bevestiging van de afspraak. U kunt de agenda downloaden en op meerdere Windows applicaties installeren en beheren, ook is er een online versie en app gratis beschikbaar!

   

  De kosten:
  Zoals u van ons gewend bent proberen wij de kosten altijd laag te houden! De kosten voor het gebruik van de online afspraken met onbeperkt aantal boekingen zijn slechts 6,95 per maand! Excl. eenmalige set-up kosten van 29,95

   

  Voorraadbeheer en Artikelen

  kassa voorraadbeheer software

   

  Artikelen en voorraadbeheer is in Essalon goed geregeld er kan gewerkt worden met minimum voorraden, besteladvies, voorraad melding tijden afrekenen. Ook het exporteren van de voorraad naar Excel is mogelijk, daarnaast is een artikelvoorraad importeren ook mogelijk. Artikelen kunnen voorzien worden van een barcode, tevens de mogelijkheid om zelf barcode labels te drukken met barcode, prijs en omschrijving. Artikelen kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden of er kan gekozen worden voor een keuze menu.

  Omzet

  kassa software omzet overzicht

   

  Omzet in Essalon met een druk op de knop allerlei omzet overzichten raadplegen, o.a. per dag, maand, kwartaal, jaar. Ook per artikel, artikelgroep. Tevens is er een goede en uitgebreide export mogelijkheid naar Excel (eventueel te importeren in een eigen boekhoudprogramma)

   

  Pinkoppeling

  Heeft u een pinautomaat van CCV bestaande uit twee delen, pinautomaat + pinpad meestal aangeboden in de types VX520 + VX820, of de oudere variant VX570 + SC5000? Dan kan deze gekoppeld worden aan de kassa. Heeft u een ander model pinautomaat, geen nood een pinkoppeling is niet noodzakelijk het is enkel alleen een toevoeging. Met of zonder pinkoppeling alle pinbetalingen worden door onze kassa’s geregistreerd! De pinkoppeling kost slechts eenmalig €69,95.

  Mailing en SMS

  Houd u klanten met de Essalon SMS en Email functie altijd op de hoogte van hun afspraken of leuke aanbiedingen!

  sms salon software, sms herinnering

   

   

  Cloud back-up

  kassa software cloud back-up

   

  Al u gegevens kunnen met één druk op de knop veilig opgeslagen worden in de cloud! U kunt gebruik maken van een eigen cloud oplossing zoals dropbox, google drive etc.